Zaboravite dosadno – u Carmoto stigao je još uzbudljiviji Novi Tiguan!

Sve dodatne informacije možete potražiti na www.carmoto.hr, a Novi Tiguan dostupan je već  danas za probnu vožnju koju možete rezervirati u Carmotu na 051/506-600.

Rijeka – Novi Tiguan stigao je u Carmoto i kreće sa startne pozicije s velikim tehnološkim updateom, te je od sada dostupan i kao plug-in hibrid.

Prediktivni, učinkovitiji i umreženiji, najuspješniji model marke Volkswagen dobio je nove pogonske sustave, sustave potpora i infotainment sustave, te će zasigurno ostati na tronu kao SUV vozilo broj 1 u Europi. Ono što svakako valja istaknuti je njegova bogata osnovna  serijska oprema i povoljna cijena, pa tako ovaj zaista impresivan automobil možete nabaviti već za nešto više od 193.000 kn. Zadovoljstvo kupaca sigurno će garantirati i jamstvo do čak 7 godina.

Volkswagen donosi novu dimenziju opreme, odnosno potpuno redefiniran koncept matrice opreme Tiguana. SUV će ubuduće biti dostupan u verzijama „Tiguan“, „Life“,  „Elegance“ i „R-Line“. Sve su one puno bolje opremljene od usporedivih prethodnih  modela.

Uvažavajući želje i zahtjevnijih klijenata, Tiguan eHybrid1 bit će dostupan sa snagom od 180  kW u linijama opreme „Life“, „Elegance“ i „R-Line“

Ulazni model Tiguan 1.5 TSI  s 96 kW / 130 KS i ručnim 6-stupanjskim mjenjačem, s uključenim „Front Assist“, „Lane Assist“, automatskim klima uređajem „Climatronic“,  LED glavnim svjetlima, 17“ aluminijskim naplatcima s gumama 215/65 R17, radio  „Composition“, pripremom za „We Connect“ & „We Connect Plus“ već od  193.052 kune, a model s turbodizelskim 2.0 TDI motorom s 90 kW /  122 KS od 207.307 kuna.

Sve dodatne informacije možete potražiti na www.carmoto.hr, a Novi Tiguan dostupan je već  danas za probnu vožnju koju možete rezervirati u Carmotu na 051/506-600.

error: Content is protected !!