Zadovoljni opatijski gosti

gosti_turistiOpatija – U opatijskom hotelu Palace jučer je održana konferencija za novinare povodom besplatnog seminara na temu ”Zadovoljni opatijski gosti”. Na konferenciji su sudjelovali Đani Vozila – predsjednik Udruženje obrtnika Opatija, Jasna Doričić Sanković – direktorica TZ Opatija te prof.dr.sc. Vlado Galičić, prodekan za poslovne odnose na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija.
– Svaka djelatnost je usko vezana uz turizam, jer bitno je da se turist dobro osjeća. Mi moramo djelovati zajedno od carinika do vozače autobusa preko svih onih koji u turističkom mjestu djeluju, istaknuo je prof.dr.sc. Vlado Galičić.
U istome hotelu, u četvrtak, 27. i petak, 28. svibnja održati će se besplatni seminar koji organizira Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija u suradnji sa Gradom Opatija, Turističkom zajednicom Grada Opatije i Udruženjem obrtnika Grada Opatije.
Ciljevi seminara su usmjereni ka podizanju cjelokupne kvalitete u pružanju usluge opatijskim gostima, pri čemu će se poseban naglasak staviti na vještine komuniciranja pružatelja različitih usluga, a koji su u obavljanju svoje djelatnosti u izravnom kontaktu sa svojim gostima.

Đani Vozila, Jasna Doričić Sanković i prof.dr.sc. Vlado Galičić

Đani Vozila, Jasna Doričić Sanković i prof.dr.sc. Vlado Galičić


Ivan Mellor

error: Content is protected !!