Zahuktavaju se City Games 2016. – Ove nedjelje Lovran zove!

Arhiva: Jadranske igre @ Lovran

Arhiva: Jadranske igre @ Lovran

Domaćine će predstavljati LMF Lovran i HNK Lovran. Tu su i OFC Opatija te pobjednici prvih Jadranskih igara – “Vlahov Breg” iz Matulja. Između dva putovanja u Francusku gdje bodre hrvatsku reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu, stiže ekipa “Reful” iz Rijeke.

Lovran – City Games turneja polako se zahuktava! Popularne ljetne igre, kojh se mnogi sjećaju pod nazivom Jadranske igre, 19. će lipnja nakratko spustiti svoje sidro u Lovranu gdje će se održati četvrti susret hrvatskog dijela kvalifikacija.

U Lovranu nas očekuje sraz pet odličnih i motiviranih timova. Domaćine će predstavljati LMF Lovran i HNK Lovran. Tu su i OFC Opatija te pobjednici prvih Jadranskih igara – “Vlahov Breg” iz Matulja. Između dva putovanja u Francusku gdje bodre hrvatsku reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu, stiže ekipa “Reful” iz Rijeke.

Ovi srčani natjecatelji i njihovi glasni najvijači, u nedjelju će od 20h na lovranskom mulu uživati u izazovnim i zabavnim igrama na kopnu i moru, a to su leteći vaterpolo, mošarka, spašavanje turistkinje, ribarske kašete te konop.

Pobjednički tim stječe mjesto u polufinalnom natjecanju koje će se početkom kolovoza održati u Novalji, a na korak je bliže i hrvatskom finalu u Malinskoj. U Lovranu City Games zaključujuju prvi hrvatski dio turneje te svoju veselu, ljetnu karavanu sele put susjednih zemalja. Podsjetimo, City Games kao i svake godine do sada nude obilje pozitivne energije, adrenalina i zabave te priliku za druženje svim generacijama. U brojkama, to su 200 ekipa iz 12 europskih zemalja, 70 tisuća posjetitelja i 8.5 milijuna gledatelja putem tv ekrana.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!