Zajednički koncert KUD-a Učka i Puhačkog orkestra Lovran večeras u matuljskoj sportskoj dvorani

Ulaz je slobodan, uz obavezno predočenje valjane Covid potvrde.

Matulji – U sklopu adventskih događanja u općini Matulji, danas , 5. prosinca u sportskoj dvorani Matulji održati će se zajednički koncert KUD-a Učka i Puhačkog orkestra Lovran.

I KUD Učka i lovranski orkestar su kameni temeljci amaterskog muziciranja u liburnijskim krajevima, a za ovu priliku spojili su snage kako bi stvorili savršeni spoj instrumentalnih i vokalnih skladbi kao uvod u ovo blagdansko vrijeme.

Na koncertu naziva Božićna harmonija osim prigodnih – božićnih pjesama, na repertoaru će se naći i klasici rocka, popa i latino glazbe, tako da je zabava osigurana. Kad se pridoda da je ulaz besplatan, ne preostaje vam drugo nego doći u školsku sportsku dvoranu Matulji u 19 sati i uživati u zajedničkom koncertu KUD-a Učka i P.O. Lovrana!

Organizator koncerta je KUD Učka iz Matulja, uz pokroviteljstvo općine Matulji. Ulaz je slobodan, uz obavezno predočenje valjane Covid potvrde.

Osim ovog božićnog koncerta u matičnoj općini, Učka gostuje još i u Crkvi Sv. Barbare u Kostreni, 04.12. u 19.00 sati, i u Delnicama 12.12. u 11.00 sati.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net