Zajedno u bolji svijet – humanitarna izložba @ Marijana

Liburnija.net: Humanitarna izložba otvorena je u kavani Marijana @ Matulji

U četvrtak navečer u caffe baru Marijana u Matuljima otvorena je humanitarna izložba ”Zajedno u bolji svijet”, koja ostaje otvorena do 4. prosinca.

Matulji – Počeli su blagdani, a duh darivanja i dobrog raspoloženja prate i humanitarne akcije. Ona koju su organizatori Morana Knez-Trobec iz udruge Vita-art te vlasnici ”Marijane” zajedno osmislili spaja kulturne i humanitarne elemente u izložbu nazvanu ”Zajedno u bolji svijet”. Na izložbi su predstavljeni božićni ukrasi i kreativni radovi u tehnici decoupage štićenika socijalne zadruge ”Put” iz Rijeke, te slikarski radovi Mirjane Pucić i Biserke Blažević.

– Naša zadruga pruža pomoć socijalno isključenim osobama, a kroz naš rad u društvo uključujemo skupine kao što su osobe s invaliditetom, osobe s posebni potrebama, beskućnici, branitelji, nezaposlene osobe… Članovi naše udruge izradili su ove ukrase i sva prikupljena sredstva namijenjena su njima, dok sredstva od prodaje slika dvije autorice će se donirati prihvatilištu za beskućnike, kazala je upraviteljica zadruge Dijana Superina.

Izložba se može razgledati do 4. prosinca, a sav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!