Zamjenik župana posjetio Lovran

Lovran

Lovran

Sanković je naglasio kako lovranska škola ima najgori energetski certifikat u Županiji, zbog čega bi bilo potrebno uložiti sredstva u novu fasadu, ali i o vrlo lošem stanju Doma zdravlja koji bi uz fasadu trebao dobiti i novu stolariju.

Lovran – Zamjenik župana Primorsko-goranske županije Marko Boras Mandić jučer je posjetio Lovran kako bi s općinskim načelnikom Alanom Sankovićem razgovarao o problemima i razvojnim potencijalima toga kraja.

Sanković je zamjenika župana upoznao s brojnim temama – što Općina poduzima po pitanju plaže u Medveji, zgradi osnovne škole i lovranskom Domu zdravlja, a govorilo se i o problemima s izgradnjom nikad dovršene sportske dvorane te dobrim predsezonskim turističkim rezultatima. Sanković je naglasio kako lovranska škola ima najgori energetski certifikat u Županiji, zbog čega bi bilo potrebno uložiti sredstva u novu fasadu, ali i o vrlo lošem stanju Doma zdravlja koji bi uz fasadu trebao dobiti i novu stolariju.

Boras Mandić je rekao da će spomenuti projekti dobiti podršku od Županije, koja je njihov osnivač, te da bi školsku dvoranu trebalo staviti u funkciju u fazama, kao učinjeno i sa klizalištem u Delnicama.

I. M. / Pgz.hr / PodUčkun.net

error: Content is protected !!