Zanimljiva besplatna radionica za mlade – Izradite vlastite „hvatače snova“ uz Kulturni front @ Opatija

…ilustracija…

Na radionici će polaznici izrađivati vlastite hvatače snova, čija mreža ispletena unutar kruga prema legendi sjevernoameričkih Ojibwa Indijanaca hvata sve loše snove i zlo, dok lijepi snovi lagano klize niz njegova pera prema uzglavlju osobe koja spava ispod.

Opatija – Zanimljiva besplatna radionica – izrade hvatača snova (Dream Catcher) za mlade održat će se u organizaciji opatijske Udruge za razvoj kulture mladih Kulturni front u petak, 10. studenog u 18 sati.

– Imaš od 15 do 30 godina i voliš izrađivati stvari svojim rukama? Onda je kreativna radionica izrade hvatača snova (dream catchera) nešto baš za tebe! Radionica je besplatna. Za nju nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, talent, vještina, spretnost ili znanje, poručili su organizatori, kazavši da će se radionica održati u prostorijama udruge na adresi Maršala Tita 42 u Opatiji. Broj polaznika je ograničen, pa je potrebno svoje mjesto na radionici osigurati prijavom na mail udruga@kulturnifront.hr ili upitom u inbox na facebook stranici Udruge Kulturni front najkasnije do četvrtka 9. studenog.

Organizator radionice osigurava sav materijal koji je potreban za izradu malih „uradi sam“ remek djela. Na radionici će polaznici izrađivati vlastite hvatače snova, čija mreža ispletena unutar kruga prema legendi sjevernoameričkih Ojibwa Indijanaca hvata sve loše snove i zlo, dok lijepi snovi lagano klize niz njegova pera prema uzglavlju osobe koja spava ispod.

– Sudionici svoje hvatače snova nose sa sobom doma, zajedno sa snovima, idejama i inspiracijama za sve one pozitivne i korisne stvari u njihovim životima koji će također isplivati tijekom radionice. Ovom radionicom članovi udruge Kulturni front žele potaknuti mlade na otkrivanje vlastite kreativnosti, snaga i potencijala, te im pružiti organizirano i smisleno provođenje slobodnog vremena u opuštenom društvu vršnjaka, poručili su iz udruge.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!