Započela modernizacija METRO Cash & Carryja u Rijeci

digitalni_display_metro_cc_01

Tri četvrtine anketiranih malih trgovaca istaknulo je potrebu za boljom dostupnošću informacija o asortimanu i uslugama zbog čega će METRO u uvesti digitalni display s detaljnom kartom centra i mogućnošću pregleda pojedinih proizvoda.

Rijeka – Modernizacija veleprodajnog centra METRO-a u Rijeci s ciljem prilagodbe potrebama profesionalnih kupaca iz Primorsko-goranske županije započela je početkom tjedna. METRO je proveo anketu među riječkim kupcima kako bi utvrdio što im je najvažnije pri nabavci proizvoda te što je po njihovom iskustvu ključno za uspješno poslovanje hotela, restorana, kafića, malih trgovina, fast foodova te ostalih tvrtki i obrta.

“Molimo kupce za razumijevanje tijekom trajanja prilagodbe koja će nakon šest tjedana radova riječki centar učiniti još pristupačnijim i modernijim. Kupcima ćemo i tijekom procesa prilagodbe centra nastojati osigurati što ugodnije iskustvo kupovine”, izjavio je Marinko Blečić, direktor veleprodajnog centra METRO Rijeka te je dodao: “Želim zahvaliti svim kupcima iz Rijeke koji su svojim sudjelovanjem u anketi omogućili METRO-u da prilagodi centar njihovim potrebama.”

Tri četvrtine anketiranih malih trgovaca istaknulo je potrebu za boljom dostupnošću informacija o asortimanu i uslugama zbog čega će METRO u uvesti digitalni display s detaljnom kartom centra i mogućnošću pregleda pojedinih proizvoda.

Više od 92 % anketiranih malih trgovaca te 71 % hotelijera i ugostitelja izjavilo je kako su im savjeti stručnjaka tijekom kupovine jako važni, stoga će kupci u moderniziranom centru moći potražiti stručne savjete vinskog specijalista, gastro specijalista i profesionalnog kuhara.

U riječki centar METRO će uvesti gastro izložbeni prostor u kojem će asortiman biti temeljen na rješenjima za cjelokupno opremanje ugostiteljskih objekata jer više od 85 % HoReCa kupaca iz Rijeke smatra kako će to doprinijeti njihovom iskustvu kupovine.

Kupcima će na raspolaganju biti i novi koncept dostave proizvoda i prijevoza smrznutih namirnica, a za sigurnost smrznutih namirnica i održavanje temperaturnog režima, kupci će moći koristiti automat za hladno pakiranje.

Radno vrijeme centra tijekom prilagodbe neće se mijenjati, a dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!