Započela prodaja ulaznica za Opatija Fight Night 6

Arhiva

Arhiva

Glavne zvijezde koje će zasigurno napuniti opatijsku dvoranu su Ivan Stanić, Mladen Kujundžić, Stipe Bekavac, Zlatko Bajić, Nikola Božić i Luka Žeželić.

Opatija – Brojni ljubitelji borilačkih sportova krajem listopada napokon će ponovno moći uživati u jednom spektaklu zahvaljujući Opatija Fight Nightu 6 u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković”.

opatija_fight_night_2015 (2)

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada, na popisu mečeva našlo se zasad devet odličnih mečeva, a ovo je prvi put da je organizator Opatija Fight Club uspio u svakoj borbi imati barem po jednog domaćeg borca s opatijsko-riječkog područja, što će zasigurno privući veliku pažnju brojnih fanova MMA i K1 mečeva.

Glavne zvijezde koje će zasigurno napuniti opatijsku dvoranu su Ivan Stanić, Mladen Kujundžić, Stipe Bekavac, Zlatko Bajić, Nikola Božić i Luka Žeželić.

“Nije bilo lako, ali uspjeli smo sastaviti jedan popis s 18 boraca za koje sve redom mogu reći kako su iznimno kvalitetni i svaki od njih definitivno ima što za pokazati. Teško bi mi bilo neki od tih mečeva izdvojiti kao posebno atraktivan, radi se zaista sve redom o odličnim borcima i uvjeren sam kako gledatelje očekuje pravi spektakl”, rekao je OFC-ov predsjednik Mladen Kranjčec.

U srijedu 07. listopada napokon je započela i prodaja ulaznica. Njihova cijena za tribinu u prvoj fazi pretprodaje iznosi 70 kuna, a za Golden Circle 120 kuna.

Prodajna mjesta na Liburniji:
Lounge bar Monokini (M. Tita 96, Opatija)
Restaurant Bianco&Nero (Sportska dvorana Opatija)
Absolute Fitness centar (Sportska dvorana Opatija)
Kavana Lovran (M. Tita 41, Lovran)
Caffe bar Campana (M. Tita 31, Ika)
Slastičarna Beto (M. Tita 2, Matulji)

Sve detalje o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima možete pogledati na ovom linku!

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!