Započeli su upisi u jesensku planinarsku školu PD Kamenjak

Škola počinje u srijedu 17. listopada, a broj polaznika ograničen je na 30.

Rijeka – Započeli su upisi u jesensku planinarsku školu PD Kamenjak. Škola je namijenjena članovima planinarskih društava – početnicima i ostalima koji žele proširiti znanje, iskustvo i vještine kako bi sigurno i ugodno odlazili u planinu i vratili se doma.Škola je ujedno odlična priprema za nastavak specijalističkog školovanja – za buduće planinarske vodiče, markaciste, alpiniste…

– Tko trenutno nije član planinarskog društva može se učlaniti u Kamenjak prilikom upisa u školu. Kotizacija za školu je 300 kuna. Uplate na blagajni Kamenjaka ili netbankingom na Erste & Steiermärkische bank d.d. Rijeka IBAN: HR1524020061100075497, javili suz iz riječkog planinarskog društva.

Škola počinje u srijedu 17. listopada, a broj polaznika ograničen je na 30.

– Predavanja su srijedom u 19 sati u prostorijama PD Kamenjak na Korzu 40. Vježbe i izleti su obično nedjeljom. Do početka škole polaznicima preporučamo da nabave osnovnu opremu. Prijavnica i više informacija na mrežnim stranicama www.pd-kamenjak.hr i u tajništvu Kamenjaka utorkom i petkom od 19 do 21 sat, kazali su riječki planinari.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!