Započinju radovi u ulici Dinka Šimunovića: Tijekom izvođenja radova prometnica će biti zatvorena za promet

Zbog nemogućnosti prometovanja vozila paralelno s izvođenjem radova, Ulica Dinka Šimunovića će se svakodnevno, u periodu od 8 do 16 sati, zatvarati za promet. Od navedenog će biti izuzeta interventna vozila kojima će se biti dozvoljen prolaz.

Kastav – Iz gradske uprave javljaju da 31. siječnja započinju radovi na izgradnji novog vodovodnog ogranka na području grada Rijeke i grada Kastva, od raskrižja ulica Brestovice i Bačići do građevine na adresi Dinka Šimunovića 9.

– Radovi su trebali početi na jesen, no Grad Kastav je zahtijevao od Grada Rijeke i investitora KD Vodovod i kanalizacija da se prethodno nađe najbolje rješenje koje će potom iskomunicirati sa stanarima. Radovi kreću zadnjeg dana siječnja i uz izgradnju glavnog ogranka u dužini od 264 metara izvest će se i sporedni vodovodni ogranak do građevine na adresi Dinka Šimunovića 7. Predviđeni rok za dovršetak radova čiji je investitor KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. iznosi 90 dana. Izvođač radova je tvrtka Građevinar d.o.o. iz Čabra, dok uslugu stručnog nadzora pruža HOUSE d.o.o. iz Rijeke. Zbog nemogućnosti prometovanja vozila paralelno s izvođenjem radova, Ulica Dinka Šimunovića će se svakodnevno, u periodu od 8 do 16 sati, zatvarati za promet. Od navedenog će biti izuzeta interventna vozila kojima će se biti dozvoljen prolaz. Od 16 sati, pa do 8 sati idućeg dana prometovanje će biti omogućeno za sva vozila. Vrijednost investicije iznosi 818.682,83 kn (bez PDV-a). Od toga vrijednost ugovora za izvođenje radova iznosi 790.682,83 kn, dok vrijednost ugovora za uslugu nadzora i koordinatora II zaštite na radu iznosi 28.000,00 kn, stoji u objavi.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net