Zatvara se dio pješačkog prolaza od spoja s ulicom V. Nazora do spoja s ulicom N. Tesle

– Zatvaranje dijela ulice se odobrava od 26. ožujka do 30. svibnja 2019., svakog radnog dana od ponedjeljka do subote od 8  do 16  sati. Pješačka komunikacija dijelom ulice N. Tesle, nedjeljom i u vrijeme praznika i blagdana, mora biti otvorena, stoji u obavijesti objavljenoj na službenoj stranici grada.

Opatija –  Grad Opatija izdao je suglasnost za privremeno zauzimanje dijela javno – prometne površine u Opatiji, Ulica Nikole Tesle i zatvaranje dijela ulice namijenjenog kretanju pješaka i to od spoja s ulicom V. Nazora do spoja s ulicom N. Tesle, radi sigurnosnih uvjeta, za vrijeme izvođenja  građevinskih radova na zidu okućnice, u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama i propisima o zaštiti na radu, stoji u obavijesti objavljenoj na službenoj stranici grada.

– Zatvaranje dijela ulice se odobrava od 26. ožujka do 30. svibnja 2019., svakog radnog dana od ponedjeljka do subote od 8  do 16  sati, sukladno Odluci o zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Opatije. Pješačka komunikacija dijelom ulice N. Tesle, nedjeljom i u vrijeme praznika i blagdana, mora biti otvorena. Investitor je dužan postaviti obostranu odgovarajuću prometnu signalizaciju tako da se pješaci pravovremeno obavijeste o izvođenju radova i preusmjeravanju na alternativne pravce kretanja. Sve štete i troškove nastale prema Gradu Opatiji ili trećim osobama prilikom izvođenja ovih radova snosi tražilac suglasnosti tj. investitor Roko Dunatov, dok je izvođač radova Vrečko d.o.o., stoji u obavijesti.

Podsjetimo, osim navedenog pješačkog prolaza jučer je zatvoren prolaz pješačkom stazom iz smjera hotela Ambasador prema obalnoj šetnici.

 

 

error: Content is protected !!