Zatvaranje za sav promet ceste Viškovo – Kastav lokacija Široli, novi obilazak Viškovo-Kastav preko D427

Obilazni pravac Viškovo – Kastav za sav promet je osiguran promet puštanjem u promet dionice državne ceste D 427 na potezu od kružnog raskrižja kod NK Halubjan – do kružnog raskrižja Marinići 2 (kod skretanja za Plodine) .

Viškovo – Investitor radova na izgradnji državne ceste tvrtka Hrvatske ceste obavijestili su o novoj prometnoj regulaciji vezano za izgradnji državne ceste D427 a zbog radova koji se izvode na lokaciji Široli i zbog kojih će dionica županijske ceste 5021 Viškovo Kastav – Viškovo lokacija od benzinske pumpe Petrol do restorana Jist –Široli biti zatvorena za sav promet, počevši od dana 28.08.2019. godine u 10 sati.

– Obilazni pravac Viškovo Kastav za sav promet je osiguran promet puštanjem u promet dionice državne ceste D 427 na potezu od kružnog raskrižja kod NK Halubjan – do kružnog raskrižja Marinići 2 (kod skretanja za Plodine) . Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu regulaciju te da koriste obilazne pravce za svoje putovanje. Također, vezano uz zatvaranje ceste korigira se i vozni red linijskog prijevoznika javnog prijevoza putnika tvrtke Autotrolej koji na liniji 21 Rijeka – Pehlin – Viškovo – Brnčići – Kudeji koji će se okretati na lokaciji kružnog raskrižja Halubjan te obilazno preko Brnčića putovati za smjer Viškova. Više na stranicama prijevoznika autotrolej.hr. O svim eventualnim dodatnim izmjenama voznog reda javnost i korisnici će biti obaviješteni.

error: Content is protected !!