Završen 10. Opatija Kup

karateOpatija – Tijekom proteklog vijenda Karate klub ”Opatija” bio je domaćin jednom od najznačajnijih domaćih karate takmičenja – ”Opatija Kupu 2010” koji je ove godine doživio svoje deseto izdanje. Na međunarodnom turniru najbolje su se snašli karatisti ”Zameta” koji su se okitili titulom ukupnih klupskih pobjednika, ispred ”Delte” i ”Viktorije”.
U kategorijama od učenika do mlađih seniora snage je odmjerilo 250 natjecatelja iz 37 klubova iz četiri zemlje, a zapažene rezultate ostvarili su lokalni borci iz opatijskog karate kluba – Adis Hodžić osvojio je prvo mjesto u kategoriji mlađih kadeta do 52 kilograma, Anamarija Barak okitila se zlatnim medaljama u dvije kategorije – kadetkinje do 54 kilograma i mlađe seniorke do 53 kilograma i srebrom u kategoriji juniorki do 53 kilograma, a Petra Žic odnijela je zlato u kategoriji juniorki do 59 kilograma, uz srebro u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma i broncu u apsolutnoj kategoriji mlađih seniorki.
Srebrne medalje osvojili su Lucija Peruško iz “Kastva” u kategoriji mlađih kadetkinja do 40 kilograma, Hana Živković iz “Voloskog” u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kilograma, Ivana Vidas iz “Opatije” u kategoriji mlađih kadetkinja do 55 kilograma. Roko Salomon iz “Opatije” osvojio je srebro u kategoriji kadeta do 57 kilograma, a njegov kolega Filip Škrinjar u kategoriji kateda do 70 kilograma. Roko Janković iz ”Voloskog” srebrni je junior u apsolutnoj kategoriji, a Helena Stanić iz ”Metala” plasirala se na drugo mjesto u kategoriji juniorki do 59 kilograma.
Davor Žic

error: Content is protected !!