Završen izborni ciklus u opatijskom IDS-u

Novi saziv predsjedništva IDS-a @ Opatija

Novi saziv predsjedništva IDS-a @ Opatija

Za potpredsjednika gradske podružnice IDS-a Opatija izabran je O`Brien Sclaunich, dok će mjesto tajnika preuzeti Jadran Rubeša.

Opatija – Nakon što je 29. studenog 2013. za predsjednika gradske podružnice Opatija izabran Neven Varljen, na 3. Sjednici predsjedništva GP IDS-a Opatija održanoj početkom godine za izabrano je i novo vodstvo stranke.

Josip Slavić – Pepin i Neven Varljen

Josip Slavić – Pepin i Neven Varljen

Za potpredsjednika gradske podružnice IDS-a Opatija izabran je O`Brien Sclaunich, dok će mjesto tajnika preuzeti Jadran Rubeša. Podsjetimo, na ranije spomenutoj izbornoj skupštini GP IDS-a Opatija, na kojoj je broj članova predsjedništva smanjen s 13 na 9 članova, izabrane osobe će ovu gradsku podružnicu voditi u narednom periodu od četiri godine. Novoizabrani članovi predsjedništva su dr. med. Neven Varljen, O`Brien Sclaunich, Jadran Rubeša, Andrej Pošćić, Darko Starčić, Mladen Žigulić, Eduard Grizilo, Zoran Somborski te prof.dr.sc. Roberto Žigulić.

U periodu između posljednje dvije izborne skupštine održano je i tradicionalno novogodišnje druženje članova i simpatizera stranke na kojem su se okupili pripadnici različitih generacija, a istome je prisustvovao i najstariji aktivni član Josip Slavić – Pepin.

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Nikola Turina

error: Content is protected !!