Završene kvalifikacije za 6. Ičići Masters Croatia Open, danas počinje glavni dio turnira

Ukupno 16 muških i 16 ženskih parova boriti za titulu najboljih pjeskaša u Ičićima…

Ičići – Kvalifikacijski dio turnira u odbojci na pijesku, 6. Ičići Masters Croatia Open održan je jučer u poslijepodnevnim satima.

U ženskoj konkurenciji za jedno od preostalih šest mjesta u glavnom djelu turnira borilo se 12 parova, a u muškoj konkurenciji njih osam.

– Ovaj dio natjecanja održan je po sistemu jednostruke eliminacije što znači da su pobjednici odigranih utakmica zaslužili nastavak razigravanja, a gubitnici će ostatak turnira navijati za svoje favorite. Od petka najbolji pjeskaši i pjeskašice zauzet će glavnu plažu Ičića, a u nedjelju ćemo saznati pobjednike. Ukupno 16 muških i 16 ženskih parova boriti za titulu najboljih pjeskaša u Ičićima 2019. godine. U ženskoj konkurenciji to su parovi Radanović/Vrbanc, Bosnar/Josić, Bečić/Bečić, Poljak/Krivić, Ovčina/Šutalo, Drviš/Milin, Krmpotić/Kezerić, Koraca/Volarić, Škarić/Aleksić, Stanković/Varga, Pavlaković/Barišić, Frančić/Bulović, Buvinić/Renko Ilić, Žužek/Špoljarić, Skarlovnik/Pešić i Šahinović/Ivić. U muškoj konkurenciji zaigrat će parovi Skorin/Zelenika, Štorc/Jerčić, Bogdanović/Šćerbakov, Pušonjić/Rajković, Đirlić/Karaula, Zeljković/Bošnjak, Kljajić/Kljajić, Gavrilov/Šormaz, Zhukouski/Zhukouski, Pokeršnik/Zemljak, Pavlović/Pribanić, Dukić/Tomljanović, Čuk/Vetrih, Berk/Grut, Ličina/Osojnak i Roj/Bažec, istaknuli su organizatori iz Kluba odbojke na pijesku Opatija.

Sistem natjecanja glavnom turnira je dvostruka eliminacija što znači da je za ispadanje potrebno izgubiti u repasažu.

– U petak, osim atraktivnih poena, kolektiv Liminal organizira beach party, a osim renomiranih DJ-eva nastupit će i mlada opatijska rap grupa Reinkarnacija. Party se nastavlja u plesnom ritmu i u subotu. Publika će tijekom turnira imati priliku sudjelovati i u nagradnim igrama za koje su sponzori turnira osigurali vrijedne nagrade, istaknuli su organizatori te poručili da su Ičići ovog vikenda pravo mjesto za kupanje, zabavu i odmor uz odličan pogled na sportske terene.

error: Content is protected !!