Završene Opatijske dječje nedjelje @ hotel Bristol


Uz slušanje nastupa Antonije Šole i Dražena Turine Šajete, mališani su mogli zaplesati u sklopu programa ”mini disco”, ili vježbati osnove zumbe, a na završnoj je manifestaciji izvučena i pobjednica nagradne igre za koju su se kuponi skupljali još od prvog događanja u studenom.
Opatija – Koncertom Antonije Šole i Dražena Turine Šajete zaključena je ove nedjelje tradicionalna manifestacija Opatijske dječje nedjelje, koja se još od studenog prošle godine svakog tjedna organizirala u kavani Palme hotel Bristol, nudeći razne oblike zabave, druženja i učenja najmlađim opatijskim stanovnicima.
– Iza nas je pet mjeseci veselog druženja, u kojoj je bilo i pjesme, i plesa, i predstava i različitih radionica, pri čemu su nam pomogli Društvo Naša djeca Opatija, Dječji vrtić “Opatija”, Glazbena škola “Tarla”, Teatar na pjaceti, mađioničar Andrej Škedel i animatorica Melita Bujanović te Christina Cianci Medved i Majda Čolić, kazala je voditeljica programa Vedrana Orlić.
Uz slušanje nastupa dvije glazbene zvijezde, mališani su mogli zaplesati u sklopu programa ”mini dico”, ili vježbati osnove zumbe, a na završnoj je manifestaciji izvučena i pobjednica nagradne igre za koju su se kuponi skupljali još od prvog događanja u studenom. Tako je rukom Antonije Šole dobitnica obiteljskog vikenda u hotelu Loipersdorf u blizni Graza postala Ema Antonić, koja je prisustvovala zajedničkom događaju u društvu roditelja.
Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net