Završeno natjecanje ‘IOM Opatija kup’ za Klasu radio upravljanih jedrilica

Arhiva

Arhiva

Prvo mjesto osvojio je Zvonko Jelačić (JK Zenta), njegov klupski kolega Ante Kovačević plasirao se na drugo mjesto, dok je treće pripalo Robertu Matulji iz JK Opatija.

Opatija – Tijekom vikenda, održavalo se natjecanje ‘IOM Opatija kup’ za Klasu radio upravljanih jedrilica. Regata se održavala ispred luke Opatija, boduje se za hrvatsku kriterijsku ljestvicu i za Hrvatski cup klubova, a natjecalo se 9 takmičara.

Prvo mjesto osvojio je Zvonko Jelačić (JK Zenta), njegov klupski kolega Ante Kovačević plasirao se na drugo mjesto, dok je treće pripalo Robertu Matulji iz JK Opatija. Četvrto mjesto osvojio je Jasmin Jaklin, peto Robert Grubiša (oba JK Opatija), a iza njih su se smjestili redom Vedran Vesanović (JK Trogir), Massimo Morini (YC Monfalcone), Zoran Grubiša (JK Jedro iz Rijeke) te Federico Lenardon (YC Adriac).

– Danas su se obistinile meteorološke najave stoga su odjedrena svega 4 plova. Jedreno je po slabom istočnjaku snage svega par čvorova. Regata je završena i možemo je proglasit i više nego uspješnom, u nadi da će dogodine biti više takmičara, ali i vjetra, poručili su iz JK Opatija.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!