Završni koncert manifestacije Jazz Ex Tempore večeras u Angiolini

jazz_ex_tempore_tamara_obrovac_elvis_stanic_2015

Na večerašnjem koncertu nastupit će Tamara Obrovac i Elvis Stanić, tamburaš Filip Novosel , violinist Marko Ramljak, pijanist Maasej Kovačević te Damjan Grbac na kontrabasu i Tonči Grabušić na bubnjevima.

Opatija – 11. izdanje glazbene manifestacije Jazz Ex Tempore približilo se svojem kraju. Veliko finale i završni koncert na rasporedu je večeras, 27. studenog u 20 sati, u Villi Angiolini.

– Tom će prilikom umjetnici publici predstaviti zanimljiv i vrlo neobičan program satkan od autorskih i hrvatskih tradicionalnih skladbi. Bit će to jazz mikstura međimurskih i istarskih napjeva prožetih dalmatinskom melodioznošću uz zvuke slavonske tambure. Nastupit će, Tamara Obrovac i Elvis Stanić, tamburaš Filip Novosel , violinist Marko Ramljak, pijanist Maasej Kovačević, te Damjan Grbac na kontrabasu i Tonči Grabušić na bubnjevima. Ulaznice po cijeni od 70,00 kn mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Moje karte i online te u Villi Angiolini sat vremena prije početka koncerta, istaknuo je Elvis Stanić ispred organizatora.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net