Završnica kupa Hrvatske za nade : Opatijci jedanaesti!

vaterpolo_nade_2013 (2)

Za kraj dodajmo da je kup osvojila ekipa Primorja EB koja je u finalu deklasirala Mornar BS rezultatom 7 : 2 na čemu im čestitamo.

Rijeka – Opatijske nade porazom protiv Mladosti završile su natjecanje u kupu Hrvatske na jedanaestom mjestu. Mladostaši su se pokazali spretnijim suparnikom iskoristivši gotovo sve darove koje su im poklonili igrači trenera Kancijanića te su na kraju zasluženo pobijedili.

Uspjeli su u većem dijelu utakmice zaustaviti najboljeg opatijskog igrača Brubnjaka na kojeg su ponekad slali i nekoliko igrača što je najviše iskoristio Mauro Jušić koji se čak tri puta upisao u strijelce.

Na kraju priče moramo biti zadovoljni sa tri pobjede iz sedam utakmica pogotovo ako se uzme u obzir da je ova ekipa vrlo malo provela na zajedničkim treninzima što će u budućnosti u svakom slučaju trebati ispraviti.

Za kraj dodajmo da je kup osvojila ekipa Primorja EB koja je u finalu deklasirala Mornar BS rezultatom 7 : 2 na čemu im čestitamo.

Bazen Kantrida
Utakmica za plasman od 9. – 14. mjesta
Sudac : Danijel Benić
Opunomoćenik : Andrej Franulović

Opatija : Mladost 5 : 8
( 0 : 2, 2 : 3, 1 : 0, 2 : 3 )

Opatija : Škarpa, Baškarad, L.Tomac, Šimac , Blasig, Nemet, Čače, Brubnjak 2, Kaluđerović, Jušić 3, Živanović, V.Tomac, Grbac, Čubranić
Trener : Danijel Kancijanić

Mladost : Radmanović, Sili, Vukoja, Hollinger, Brnetić 1, Pesocky, Ljubičić, Pavković 5, Bebek, Josipović 1, Samarđić 1, Sagar, Miškić, Banić
Trener : Duško Marinić

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!