Završnica kupa Hrvatske za nade : Opatijski vaterpolisti poraženi od Mladosti

Arhiva

Arhiva

U sljedećoj utakmici Opatijci igraju sa Cavtatom, a eventualna pobjeda ih vodi u razigravanje za plasman od 1. do 8. mjesta.

Volosko – Na bazenima Kantrida, ovog vikenda, održava se završnica kupa Hrvatske za kategoriju nada na kojoj nastupaju i najmlađi vaterpolisti Opatije.

Oni su smješteni u skupinu D zajedno sa vaterpolistima Mladosti i Cavtata.U prvom kolu odigranom jučer, Opatijci su poraženi od Mladosti rezultatom 12 : 5.Ovakvim porazom Opatijci mogu biti više nego zadovoljni jer su od istog protivnika, prije samo nekoliko mjeseci, na završnici prvenstva Hrvatske odigranoj u Korčuli, izgubili sa 18 : 2.

U sljedećoj utakmici Opatijci igraju sa Cavtatom, a eventualna pobjeda ih vodi u razigravanje za plasman od 1. – 8. mjesta.

Bazen Kantrida
Utakmica 1. kola skupine D
HAVK Mladost : Opatija 12 : 5
( 3 : 1, 4 : 0, 4 : 3, 1 : 1 )

Sudac : Marin Matijaš

HAVK Mladost : Ćosić, Halar, Jugovac 2, Habuda, Peršinec, Schonwald, Markić, Pantlik, Dražić, Luković 4, Kvaternik, Mihaljević 2, Bušić, Tkalčec 4
Trener : Robert Sappe

Opatija : Semić, Krizman, Tadejević 1, Bosner, Burburan, Le.Dujmić 1, Lu.Dujmić 1, Jušić 2, Maglica, Abramović, Čače, Babić, Smokvina, Tončić
Trener : Danijel Kancijanić

D. LIber / PodUčkun.net

error: Content is protected !!