Završnica prvenstva Hrvatske : Mlađi kadeti sedmi

Već sam povratak među elitu , na finalni turnir, je bilo samo po sebi veliko postignuće, a pobjeda protiv jakog protivnika kao što je POŠK dodatni razlog za zadovoljstvo.

Šibenik – Mlađi kadeti Vaterpolo kluba Opatija osvojili su sedmo mjesto na završnici prvenstva Hrvatske koja se održala u Šibeniku. Nakon tri poraza u grupi od Jug AO, Mornara i Zadra te od Solarisa u razigravanju za plasman od 5. do 8.mjesta, Opatijci su u uzbudljivoj utakmici za sedmo mjesto bili bolji od OVK POŠK čime su ostvarili najveći uspjeh u proteklih 20 godina što se tiče prvenstva Hrvatske. Već sam povratak među elitu , na finalni turnir, je bilo samo po sebi veliko postignuće, a pobjeda protiv jakog protivnika kao što je POŠK dodatni razlog za zadovoljstvo.

Boje Opatije na finalnom turniru u Šibeniku pod vodstvom trenera Dražena Opale branili su Andrija Miklić, Frane Grčević, Dario Ban, Dominik Kolak, Fran Ratković, Len Dujmić, Frane Vlah, Žan Roko Domijan, Nikola Knežević, Mauro Liber, Ivano Zukić, Ian Štimac, Tone Korić i Lukas Pavlić.

Rezultati :

VK Opatija : VK Jug AO  15 : 22

VK Opatija : VK Zadar 1952  9 : 20

VK Mornar : VK Opatija  17 : 9

VK Solaris : VK Opatija 20 : 6

VK Opatija : OVK POŠK  15 : 12

error: Content is protected !!