Završnica prvenstva Hrvatske : Poraz od Mornara

vaterpolo_kadeti_sm…u drugoj utakmici, ‘opatijske’ skupine Mladost je deklasirala Jadran…
…mlađi juniori Mornara, ipak su bili prejaki za opatijske vaterpoliste…

Volosko – Kao što se i pretpostavljalo mlađi juniori Mornara bili su prejaki za opatijske vaterpoliste u drugom kolu razigravanja po skupinama. Zahvaljujući ponajprije posljednjoj četvrtini koju su riješili u svoju korist sa 5 : 1, konačni rezultat je na kraju ostao visokih 11 : 2.
No, s obzirom da Mornar po kvaliteti ipak spada u krug ekipa koje sa pravom razmišljaju o najvišem plasmanu na ovom prvenstvu može se reći da su Opatijci pružili dostojan otpor. Jedina zamjerka ide kao i u prvoj utakmici protiv Jadrana na vrlo lošu realizaciju sa igračem više koja i je najveći uzrok visokog poraza.
U drugoj utakmici naše skupine Mladost je deklasirala Jadran sa 11 : 1 i tako se već nakon drugog kola uvjerljivo plasirala u polufinale.
Bazen na Zenti
Suci : Blašković i Banovac
Opatija : Mornar BS 2 : 11
( 0 : 1, 0 : 3, 1 : 2, 1 : 5 )

Opatija : Čubranić, Paradžik, Muškardin, Krainer 1, Vrdoljak, Popović, Mat.Blažić, Rakovac 1, Radetić, Rudan, Hraste, Mar.Blažić, Možetić, Frković
Trener : Danijel Kancijanić
Mornar BS : Cokarić, Zović, Kartelo, Ljuba, Pejković 1, Dužević , Lozina 5, Štambuk 1, Bilas, Banjan 1, Radić 2, Burić 1, Biuk, Baran
Trener : Vili Mladinić
Danijel Liber / Liburnija.net