Zbog bolje funkcionalnosti kreće se u zamjenu poklopaca na poluukopanim spremnicima

— Na današnjem sastanku s Komunalcem d.o.o. dogovoreno kako će poklopci za odlaganje korisnog komunalnog otpada na poluukopanim spremnicima na Volskom i pokraj tržnice biti zamijenjeni do kraja idućeg tjedna, javljaju iz grada Opatije

Opatija – S ciljem daljnjeg usavršavanja usluge odvojenog prikupljanja otpada na području Grada Opatije obavještavamo korisnike usluga da je na današnjem sastanku s Komunalcem d.o.o. dogovoreno kako će poklopci za odlaganje korisnog komunalnog otpada na poluukopanim spremnicima na Volskom i pokraj tržnice biti zamijenjeni do kraja idućeg tjedna, javljaju iz grada Opatije.

– Pokazalo se da su postojeći poklopci vrlo nepraktični i ne dozvoljavaju odlaganje većeg volumena otpada. Ove se radnje provode zbog iznalaženja najboljeg sustava koji će biti najpraktičniji i najprilagođeniji korisnicima te neće imati česte kvarove. Po završetku testiranja bit će odabran sustav koji se pokaže najboljim. Zamjena poklopaca uslijedit će i na poluukopanim spremnicima za miješani komunalni otpad, poručuju iz grada.

error: Content is protected !!