Zbog iznenadne spriječenosti glumačke postave otkazana predstava ”SHAKEspeare na EXit“ @ Kastav

crekvina_kastav_2014

Kako bismo se na neki način odužili za svo strpljenje i razumijevanje koje su nam ukazali posjetitelji 25. KKL-a, nudimo mogućnost ostvarivanja besplatnih karata za predstavu ”Marlene Dietrich“ s Ksenijom Prohaskom, koja će se održati u petak, 12. kolovoza na Crekvini, uz predočenje ulaznice za predstavu “SHAKEspeare na EXit!” Teatra EXIT, poručili su iz Kastafskog kulturnog leta.

Kastav – Iz Kastafskog kulturnog leta javljaju da je otkazana predstava ”SHAKEspeare na EXit“, redatelja Matka Raguža (Teatar Exit), koja se trebala održati u ponedjeljak, 8. kolovoza na Crekvini.

– Kako bismo se na neki način odužili za svo strpljenje i razumijevanje koje su nam ukazali posjetitelji 25. KKL-a, nudimo mogućnost ostvarivanja besplatnih karata za predstavu ”Marlene Dietrich“ s Ksenijom Prohaskom, koja će se održati u petak, 12. kolovoza na Crekvini, uz predočenje ulaznice za predstavu “SHAKEspeare na EXit!” Teatra EXIT. Povrat novca za kupljene ulaznice je moguće ostvariti na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene te na istom mjestu i preuzeti besplatne ulaznice za predstavu “Marlene Dietrich”, javili su iz Kastafskog kulturnog leta.

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net