FOTO: Zbog leda zatvorena cesta od Rupe do GP Pasjak – U prometnoj nesreći sudjelovala osobna vozila, autobus, ralica, kamion i cisterna s 30 tisuća litara nafte

Zbog opasnih vremenskih uvjeta, mole se građani da obrate pozornost na situaciju na cesti i na drugim područjima te voze oprezno, kazao je zapovjednik JVP Opatija Gordan Filinić.

Rupa – Poledica i ledena kiša, koje su jučer napravile prometni kaos na području Matulja i Opatije, odnosno sjeverno i južno od kružnog toka na Kuku, danas probleme u prometu stvaraju u gornjim matuljskim krajevima.

Tako je za sav promet zatvorena cesta od skretanja za mjesto Rupa pa do graničnog prijelaza Pasjak, i to s dobrim razlogom – zbog vremenskih uvjeta već se dogodilo nekoliko prometnih nesreća, srećom bez posljedica za ljudsko zdravlje.

– Bila je prometna nesrećaU prometnoj nezgodi sudjelovala su dva osobna vozila stranih registarskih oznaka, autobus, ralica, kamion s teretom i cisterna s 30 tisuća litara nafte. Prema riječima Gordana Filinića na teren su sve službe, od vodopravnog inspektora do inspektora za zaštitu okoliša, zatim DVD Karas iz Šapjana i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Opatija sa četiri vozila i 12 vatrogasaca, policija i Bruno Frlan, zamjenik općinskog načelnika.

– Također, na terenu su djelatnici Komunalca i Hrvatskih cesta koji pokušavaju sanirati prometnice. Zbog opasnih vremenskih uvjeta, mole se građani da obrate pozornost na situaciju na cesti i na drugim područjima te voze oprezno, kazao je zapovjednik JVP Opatija Gordan Filinić.

D. Ž. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net