Zbog najave nepovoljnih vremenskih prilika otkazana projekcija dokumentarnog filma ‘Ljubav oko svijeta’ Davora i Anđele Rostuhar

Ljubav oko svijeta prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna i kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Opatija – Zbog najave nepovoljnih vremenskih prilika otkazana je projekcija dokumentarnog filma ‘Ljubav oko svijeta’ Davora i Anđele Rostuhar. Naime, dugometražni dokumentarni film Ljubav oko svijeta Anđele i Davora Rostuhara, koji je u lipnju na ZagrebDoxu osvojio Nagradu publike, stiže na terasu Continentala u Opatiji. Ljubav oko svijeta prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna i kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Bračni par Rostuhar dokumentarni film snimio je na svom jednogodišnjem putovanju tijekom kojeg su o ljubavi i životu intervjuirali više od 200 ljudi. Nakon brojnih ovacija, veselimo se ugostiti svjetske putnike s kojima ćete nakon projekcije, imati priliku razgovarati te pogledati izložbu fotografija ovoga projekta uz mogućnost kupovine njihovih dosadašnjih izdanja.

 

error: Content is protected !!