Zbog održavanja Balinjerade ove će nedjelje u i oko Opatije vrijediti posebna regulacija prometa

Ove će nedjelje zbog održavanja Balinjerade u Opatiji vrijediti posebna regulacija prometa

Opatija – Radi održavanja “Balinjerade 2020.” u nedjelju 16. veljače 2020. godine, od 09.00 do 15.00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica maršala Tita od raskrižja s Ulicom V. C. Emina (skretanje za opatijsku luku) do Slatine (ex hotel Zagreb).

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

Linija 32 će za vrijeme trajanja Balinjerade prometovati Novom cestom, dok će linije 34, 35 i 37 prometovati trasom: Trg Vladimira Gortana – ul. Velog Jože – Nova cesta i dalje redovitom trasom.

Ujedno se dana 16. veljače 2020. godine, od 07.00 do 15.00 sati, zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja ”Balinjerade 2020.”, od raskrižja s Ulicom V. C. Emina (skretanje za opatijsku luku) do Slatine (ex hotel Zagreb).

Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premjestiti „paukom”.

error: Content is protected !!