Zbog održavanja koncerta Erosa Ramazzottija vrijedit će privremena regulacija prometa

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Opatije odredio je dodatne parkirne površine izvan centra Opatije na kojima će se za vrijeme održavanja koncerta Erosa Ramazzottija moći parkirati bez naknade. U nastavku pogledajte lokacije na grafičkim prikazima…

Opatija – Zbog održavanja koncerta Erosa Ramazzottija na Ljetnoj pozornici, u četvrtak 15. kolovoza od 14 sati do petka 16. kolovoza u 4 sata, za sav promet bit će zatvorena Ulica Zert, od spoja sa slijepim lijevim odvojkom Ulice V. C. Emina (skretanje za hotel 4 opatijska cvijeta) do slijepog završetka Ulice Zert u Luci Opatija, poručili su iz grada Opatije.

Za vrijeme uspostave privremene regulacije prometa bit će onemogućeno parkiranje u Ulici Zert, kao i na prostoru opatijske luke, a iz grada mole vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Opatije odredio je dodatne parkirne površine izvan centra Opatije na kojima će se za vrijeme održavanja koncerta Erosa Ramazzottija moći parkirati bez naknade. To su parkiralište u Ulici Antuna Mihića (Punta kolova, u blizini dječjeg vrtića), lijeva strana ulice Šetalište Carmen Sylve, igralište u Ulici I. M. Ronjgova, igralište kraj Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”, Nova cesta 53 te parkirališta iza zgrade gradske uprave M.Tita 3, kod Općinskog suda M.Tita 4 i Porezne uprave M.Tita 6, produžetak Ulice Kosićevo i Ulica I. Zavidića.

U nastavku pogledajte lokacije na grafičkim prikazima…

igralište I. M. Ronjgova

Antuna Mihića

Šetalište C. Sylve

M.Tita, I.Zavidića, Nova Cesta, Kosićevo

error: Content is protected !!