Zbog prometne nesreće promet u Matuljima u potpunoj blokadi

Na pješačkom prijelazu automobil je naletio na pješaka i oborio ga.

Matulji – Zbog prometne nesreće koja se dogodila oko 18:40h, promet u centru Matulja je u blokadi. Kako neslužbeno doznajemo nesreća se dogodila na pješačkom prijelazu ispred poslovnice PBZ-a, a ozlijeđena je jedna osoba. Na mjesto nesreće došli su djelatnici hitne pomoći, i osoba je zbrinuta na licu mjesta, a zasad nije poznata težina ozljeda.

Obavještavaju se vozači da koriste alternativne pravce te da izbjegavaju centar Matulja.

Vozač koji je sinoć u centru Matulja na pješačkom prijelazu pregazio pješaka bio je ozbiljno pijan. Naime, kako je policija izvijestila, u nesreći koja se dogodila jučer u 18.35 sati ozlijeđen je 58-godišnji hrvatski državljanin. Nesreća  se dogodila kada je osobno vozilo marke Renault, riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji hrvatski državljanin, krećući se u smjeru Jušića na obilježenom pješačkom prijelazu udarilo 58-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Pješak je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede. Očevidom je utvrđeno da je 47-godišnjak vozilom upravljao pri utjecaju alkohola od 1,25 g/kg i nije propustio pješaka na pješačkom prijelazu pa je izazvao prometnu nesreću udarivši ga i oborivši na tlo.

Zbog navedenog događaja, 47-godišnji vozač je priveden u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

error: Content is protected !!