Zbog radova vodovodnoj mreži danas Kosovo ostaje bez vode @ Opatija

...ilustracija...

…ilustracija…

Konkretno, ”suhih špina” ostat će potrošači vode u Opatiji, na adesama Varljenska cesta od broja 7 do broja 20, ulice Kosićevo, Davorina Trinajstića i 1. Istarske čete te Nova cesta od broja 40 do broja 56.

Opatija – Mještani Kosova danas će ujutro ostati bez vode, a njihovi susjedi uz Novu cestu mogli bi također imati problema s uobičajenom ”isporukom” ove dragocjene tekućine. Naime, iz liburnijskog komunalnog poduzeća Liburnijske vode javili su kako će zbog zbog interventnih radova na prespajanju cijevovoda u naselju Kosićevo u petak, 24. travnja od 8 do 16 sati bez vode biti stanovnici područja iznad opatijskog groblja.

Konkretno, ”suhih špina” ostat će potrošači vode u Opatiji, na adesama Varljenska cesta od broja 7 do broja 20, ulice Kosićevo, Davorina Trinajstića i 1. Istarske čete te Nova cesta od broja 40 do broja 56. A potrošači vode na potezu od semafora kraj Bille prema Voloskom, te oni na Tošini i Kovačevu zbog tih radova mogli bi osjetiti pad pritiska na vodovodnim instalacijama.

– U slučaju pojave zamućenja vode tijekom radova, potrebno je otvoriti slavinu te ispirati cijevi do pojave bistre vode, kazao je Marin Marmilić iz Liburnijskih voda.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!