Zbog ranog Uskrsa ove godine i Prvi april pao ranije @ Matulji, Opatija, Lovran, Mošćenička Draga, Kastav

...ilustracija...

…ilustracija…

Tako recimo, ta matuljska kampanja za načelnika… Pa da sve što u njoj je izajavljeno nije bila prvoaprilska šala, to bi fakat bilo – za plakat. Ili u Opatiji onaj natječaj za poslovne prostore. Vrhunska zajebancija za 1. travanj, samo emitirana koji tjedan prerano…

Matulji, Opatija, Lovran, Mošćenička Draga, Kastav – Prvi april ove je godine, očito, zbog ranijeg Uskrsa i sam pao tamo negdje sredinom ožujka ili možda par dana kasnije, jer najbolje fore koje smo imali već su drugi ispucali.

Tako recimo, ta matuljska kampanja za načelnika… Pa da sve što u njoj je izajavljeno nije bila prvoaprilska šala, to bi fakat bilo – za plakat.
Ili u Opatiji onaj natječaj za poslovne prostore. Vrhunska zajebancija za 1. travanj, samo emitirana koji tjedan prerano. Ali, u potpunosti razumijem opatijskog gradonačelnika, jer znam kako je to – mučiš se, mučiš, smisliš dobru foru i onda je jednostavno ne možeš čuvati toliko dugo. Isto je i sa božićnim poklonima – kad smisliš dobar poklon, najbolje ga je dati čim ranije. Ako je moguće, već u siječnju ili veljači. Osobito ako su izbori u travnju ili svibnju…

I zbog svega toga, ove godine naša tradicionalna lažna vijest za Prvi april neslavno je propala, jer sve smo vijesti tog profila već objavili redovnim putem, ”na inzistiranje” njihovih ključnih aktera. Ali ništa zato, sada smo naučili lekciju – prvoaprilsku šalu uvalit ćemo im kad budu najmanje očekivali.

Možda već i 1. siječnja…

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!