Zdrava ledena slastica – novi vrhunski proizvod u Amadria Park hotelima

Uz svaku konzumaciju u našim kavanama, gostima darujemo besplatnu degustaciju novih okusa sladoleda koje uvodimo u našu ponudu od 25. do 29. travnja!

Opatija – Toplije vrijeme i nova sezona u kavane Continental i Wagner donosi nove, zdrave okuse sladoleda. Bogati teksturom i okusom donose divne arome spremljene prema posebnoj recepturi, a namirnice koje se koriste za pripremu sladoleda zdrave su i prirodne. Novi sladoled u vlastitoj proizvodnji priprema se svjež na dnevnoj bazi! Svi sladoledi su bez glutena i bez umjetnih aroma, s minimalnim udjelom šećera, a rade se na bazi prirodnih zgušnjivača (brašna od rogača) te od svježeg mlijeka i svježeg vrhnja.

Svakom okusu se pristupa posebno, a ukusni i zdravi voćni sladoledi rade se na bazi svježeg voća, s udjelom od čak 50% pa su pravo osvježenje i za one najizbirljivije! Novi okusi sladoleda biti će u prodaji kavana Continental i Wagner od 1. svibnja, a tijekom posebne promocije tijekom uvođenja novih sladoleda u ponudu, svojim gostima su pripremili i slatki su dar.

Novi okusi sladoleda u ponudi naših kavana slatki su dar našim gostima koji ih u tom periodu mogu besplatno degustirati, poručili su iz Amadria Park hotela (ex Milenij hoteli). Uz svaku konzumaciju u našim kavanama, gostima darujemo besplatnu degustaciju novih okusa sladoleda koje uvodimo u našu ponudu od 25. do 29. travnja! Dođite i isprobajte novi vrhunski proizvod u Opatiji!

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!