Željko Joksimović na opatijskoj Ljetnoj pozornici krajem srpnja

Željko Joksimović na opatijskoj Ljetnoj pozornici krajem srpnja

Foto: Festival Opatija

Željko Joksimović nastupa 23. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Opatija – Nakon što je protekle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, opatijska publika ipak će uživati u njegovim pjesmama ovog ljeta, i to 23. srpnja s početkom u 21:30.

Željko Joksimović ostvario je niz zapaženih uspjeha na Eurosong natjecanjima kao izvođač ili kompozitor s pjesmama „Lane moje“ (2004.), „Lejla“ (2006.), „Nije ljubav stvar“ (2012.) koje su mu osigurale status regionalne zvijezde. Godinama puni dvorane širom Hrvatske i susjednih država, a vjerujemo da će tako biti i na Ljetnoj pozornici gdje će izvesti svoje najveće hitove.

Ulaznice kupljene za koncert koji se trebao održati 24. srpnja 2020. godine, vrijedit će i za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene do 13. lipnja 2021.

Broj ulaznica je ograničen, a cijena iznosi 160,00 kuna (slobodno sjedenje). Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8,00 do 16,00 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr.

error: Content is protected !!