Žestoka svirka pod romantičnom scenografijom @ Santa Magdalena Blues Festival

Čak šest sati valovi bluesa ”udarali” su publiku okupljenu ispred crkvice Sv. Magdalene u Brseču, gdje je protekle subote održan Santa Magdalena Blues Festival. Nekoliko fotografija možete pogledati u nastavku teksta

Brseč – Izvrsna lokacija, izvrsna glazba i izvrsna atmosfera – tako bi se mogao sažeti Santa Magdalena Blues Festival, koji je ”oživio” romatničnu lokaciju kraj crkvice Sv. Magdalene u Brseču, inače uglavnom suviše ”izvan ruke” za ikakva događanja. Čak šest sati valovi ”bluesa” udarali su brojnu publiku, a za žestoku svirku pod romantičnom scenografijom zaslužni su bili Bruno Mičetić Trio, The Red Roosters, Kaplowitz Blues Band uz posebnog gosta – najpoznatijeg hrvatskog usnoharmonikaša Tomislava Golubana i Greenhouse Blues Band.

– Publika si je mogla popiti hladna pića, put do Sv, Magdalene bio je osvjetljen, odvojeno, pomalo intimno mjesto u okolici Brseča pokazalo se još jednom kao izuzetna ljetna pozornica koja bi u bliskoj budućnosti mogla prerasti u pravu brsečku scenu za slične događaje, ali i predstave, kazao je voditelj programa Riccardo Staraj.

Osim glazbe, pažnju okupljenih plijenio je i popratni program u kojem su se najviše istaknule sestre Augustin – dok je Dana plesala na platnu, izvodeći vratolomije na pet metara visine, sestra Alin upotpunila je performans glazbom i recitalima.

Sponzori događanja su bili Annalinea d.o.o. M. Draga, Talijanska zajednica M. Draga- Comunita degli Italiani di Draga di Moschiena, Turistička zajednica Općine Mošćenička Draga, Općina Mošćenička Draga, Kvarner Vienna osiguranje, Concipio d.o.o. Lovran.

[nggallery id=302]

Davor Žic / Liburnija.net
Foto: Nikica Karas

error: Content is protected !!