Žeželić postao vice-prvak Europe

zezlic_napulj_sm…Žeželić može žaliti što u četvrtoj rundi nije iskoristio nekoliko prilika za završetak borbe nokautom…
…gledatelji su ostali gledati borbu unatoč kiši, a nakon završetka bili su oduševljeni cjelokupnom borbom…

Ičići – Luka ‘Crash’ Žeželić u Napoliju (Italija) nije uspio stići do pobjede u dvoboju sa zaista odlično pripremljenim protivnikom Giovannijem Improtom. U borbi za titulu W.T.K.A prvaka Europe u kickboxingu Improtta je nošen podrškom domaće publike slavio podijeljenom sudačkom odlukom u meču koji je bio odrađen u zaista iznimno teškim uvjetima. S obzirom da je cijela borilačka priredba bila organizirana na otvorenom, gotovo tijekom cijelog trajanja meča padala je kiša, što je borcima stvaralo poprilične probleme.
Tijekom borbe od pet rundi, po dvije su pripale svakom protivniku, jedna bi se mogla smatrati neriješenom, no sudačka odluka otišla je ipak na stranu Talijana, pa Žeželić može žaliti što u četvrtoj rundi nije iskoristio nekoliko prilika za završetak borbe nokautom.
Gledatelji su ostali gledati borbu unatoč kiši, a nakon završetka bili su oduševljeni cjelokupnom borbom, pa je tako Žeželić nakon što je preuzeo trofej namijenjen W.T.K.A vice-prvaku Europe morao strpljivo pozirati tijekom fotografiranja s brojnim ljudima.

Liburnija.net: Giovanni Improta i Luka ‘Crash’ Žeželić

Liburnija.net: Giovanni Improta i Luka ‘Crash’ Žeželić


Zoran Zdelar / Liburnija.net

error: Content is protected !!