‘Život je lijep’ – Inspirativno predavanje Ivane Grabar Pink Pen ove subote u Vili Antonio @ Opatija

U svom izlaganju autorica će se dotaknuti i detaljno objasniti 14 životnih pravila prema kojima živi posljednjih šest godina i na temelju kojih je napisala svoju drugu knjigu.  

Opatija – Autorica dvije hit knjige i omiljena kolumnistica Ivana Grabar, svima poznata kao Pink Pen u suradnji s Turističkom zajednicom grada Opatije održat će predavanje „Život je lijep!“. Predavanje će se održati u subotu, 30. ožujka od 17 do 20 sati, u Villi Antonio. Predavanje je besplatno uz obaveznu prijavu dolaska na e-mail: ivana@pinkpen.com.hr.

— Naučila sam ova pravila na vlastitim greškama i na greškama ostalih ljudi. Pravila nije teško prihvatiti i po pravilima živjeti ako zaista želimo promijeniti svoj život i biti sretni. U stvari, nisu to pravila, to je način života, istaknula je Grabar.

U svom izlaganju autorica će se dotaknuti i detaljno objasniti 14 životnih pravila prema kojima živi posljednjih šest godina i na temelju kojih je napisala svoju drugu knjigu.

— Autorica dvije hit knjige i omiljena kolumnistica Ivana Grabar, svima poznata kao Pink Pen, ili kako je mediji nazivaju Hrvatska Carrie i/ili Žuži nove generacije, nakon dvije izdane knjige, brojnih javnih istupa, putovanja i gostovanja u drugim gradovima, napokon će i u svome gradu održati predavanje za sve one koji se žele napuniti pozitivom, čuti iskrenu, emotivnu i životnu priču žene čije knjige inspiriraju, a brojni tekstovi i citati koje svakodnevno nesebično dijeli, daju snažan vjetar u leđa, bude, potiču na razmišljanje i daju snagu za izazove koje život nosi. Ivana Grabar stekla je dugogodišnje iskustvo na najvišim funkcijama u marketingu i prodaji unutar medijskih kuća. Također, organizatorica je evenata, kolumnistica, voditeljica, PR stručnjakinja te autorica dvije knjige: „Pink Pen“ & „Život može biti lijep“. Ivana je završila energetsku Theta Healing tehniku nakon koje se osjetila spremnom ispričati svoju priču i podijeliti tekstove koje je godinama pisala i koji danas pomažu brojnim ženama diljem svijeta. Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 47-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška na kavi i u povjerenju. Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću. Nikako ne propustite ovo inspirativno predavanje u Opatiji, subota 30.03. od 17 do 20 sati, stoji u najavi predavanja.

 

error: Content is protected !!