Zlatni bush – Vrijedne ruke koje brinu o vašoj okućnici i vrtu

Uz privatne okućnice, svojim su radom u proteklih šest godina stekli i ozbiljne reference: tako navode da su radili za Milenij hotele, Ministarstvo zaštite okoliša i druge zahtjevne naručitelje. 

Matulji – Prekrasno uređen vrt i okućnica predmet je žudnje brojnih vlasnika kuća. No, između želje i uživanja u zelenoj oazi pokraj svoga doma ponekad je nepremostiv jaz. Kvalitetna briga o vrtu i okućnici traži volju, vrijeme, pravi alat i dovoljno znanja. Sve to krasi mladu ekipu iz matuljske tvrtke Zlatni bush, koja već godinama brine o okolišu svojih sumještana, ali i stanovnika brojnih mjesta diljem Primorsko-goranske županije.

– Počeli smo 2014. godine. Krenuo sam na Pravni fakultet, no vrlo brzo shvatio sam da to nije smjer u kojem želim razvijati svoju karijeru. Oduvijek me privlačio rad s rukama, a želio sam pokrenuti svoj posao i te su se dvije želje spojile u Zlatni bush. Još kao klinac sam pomagao u uređenju okućnice naše obiteljske kuće na Rukavcu i tako sam krenuo polako, s vremenom proširujući i znanje i opseg usluga koje nudimo, kazao je osnivač tvrtke Ivan Jugo.

Danas u ponudi Zlatni bush ima ne samo održavanje okućnica već i njihovo potpuno uređenje od ideje do realizacije.

– Surađujemo s krajobraznim arhitektima koji nam pomažu pri izradi idejnog projekta za okućnice. U načelu, prvo dođemo na razgovor s vlasnicima kuće, na prvu procjenu koja je besplatna. Porazgovaramo s ljudima, vidimo njihova očekivanja i prostor, ali damo i savjete ovisno o tome koliko vremena i mogućnosti imaju za održavanje okućnice. Nakon toga ide izrada projekta i bacamo se u akciju i vrlo se brzo vide rezultati tog rada, objasnio je Jugo.

Zlatni bush u svojoj ponudi ima i rušenje visokih stabala, odvoz zelenog otpada i drugog materijala, ali i čitavu paletu usluga koje možete provjeriti na njihovim internetskim stranicama. Uz privatne okućnice, svojim su radom u proteklih šest godina stekli i ozbiljne reference: tako navode da su radili za Milenij hotele, Ministarstvo zaštite okoliša i druge zahtjevne naručitelje.

error: Content is protected !!