Zlatni olimpijac Valter Matošević voditelj ‘Škole rukometa’ @ Kastav

Škola rukometa započinje 14. siječnja 2013. godine, a treninzi će se održavati utorkom od 17 do 18 sati u školskoj sportskoj dvorani Kastav, pod voditeljskom paskom proslavljenog olimpijca Valtera Matoševića.

Kastav – ‘RINA’ rukometna akademija i Rukometni klub ‘Zamet“ organiziraju školu rukometa za dječake i djevojčice rođene 2002., 2003., 2004. i 2005. godine. Škola rukometa započinje 14. siječnja 2013. godine, a treninzi će se održavati utorkom od 17 do 18 sati u školskoj sportskoj dvorani Kastav, pod voditeljskom paskom proslavljenog olimpijca Valtera Matoševića.

Rukometna škola ”RINA“ širi svoju aktivnost u školama, općinama i gradovima Primorsko-goranske županije. U okviru te aktivnosti, a u dogovoru sa ravnateljicom Osnovne škole ”Milan Brozović“ Kastav, u svibnju 2012. godine je održana prezentacije malog rukometa za učenike škole. Nakon prezentacije se pokazalo da u školi postoji veliki interes učenika i roditelja.

Cilj je na kastavsko području proširiti lepezu sportova i učiniti rukomet dostupan djeci. Kako bi se navedeno ostvarilo održano je nekoliko sastanaka sa gradonačelnikom Grada Kastva, Ivicom Lukanovićem te je angažiran proslavljeni rukometni igrač, reprezentativac i olimpijski pobjednik Valter Matošević koji će biti voditelj rukometne škole u Gradu Kastvu.

Sve potrebne informacije možete dobiti na slijedeći broj telefona 095/8992749

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!