Zoran Maržić dobio plažu Lido, grad traži koncesionara za Slatinu @ Opatija

Opatijska plaža Slatina...

Opatijska plaža Slatina…

Grad nastavlja sa aktivnostima koje je započeo na uređenju i saniranju malih gradskih plaža i kupališta, kako bi obalni pojas gradskog područja dobio što više primjerenih plaža.

Opatija – Skupština Primorsko-goranske županije donijela je odluku o dodjeli koncesije za izgradnju i gospodarsko korištenje kupališta Lido u Opatiji. S ovom je odlukom, ističe opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, riješen jedan problem, a sada se Grad Opatija fokusira na rješavanje sređivanja stanja na drugom glavnom kupalištu grada, na centralnoj gradskoj plaži Slatina, nadajući se sličnom rješenju, koje bi unaprijedilo gospodarstvo grada, kao i razvoj destinacije.

Paralelno s aktivnostima koje Grad poduzima da se zakonskim putem riješe na boljitak grada i građana aktualne problematike glavnih gradskih kupališta, a koje vape za obnovom i revitalizacijom, Grad nastavlja sa aktivnostima koje je započeo na uređenju i saniranju malih gradskih plaža i kupališta, kako bi obalni pojas gradskog područja dobio što više primjerenih plaža, jednoj važnoj turističkoj destinaciji, kao što je Opatija.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!