Zoran Milanović posjetio Matulje, verbalno ga napao mještanin koji ga je nazvao ”šakom jada”

Foto Luigi Opatija, SDP Matulij, Posjet Milanovi? Lipa Matulji,

Milanoviću i društvu prišao je sredovječni muškarac koji je predsjednika SDP-a nazvao ”šakom jada” i ”starim udbašem”, a na repliku da to nije primjeren način komunikacije doviknuo kako je on ”stari Matuljac” i branitelj te da može govoriti što hoće.

Foto Luigi Opatija, SDP Matulij, Posjet Milanovi? Lipa Matulji,

Matulji – Predsjednik SDP-a Zoran Milanović posjetio je jučer Lipu i Matulje gdje se sastao s lokalnim stranačkim predstavnicima i kandidatima s koalicijske liste u 8. izbornoj jedinici, ali i razgledao investicije realizirane u proteklih nekoliko godina.

Posjet je obilježio i manji incident, koji se dogodio prilikom druženja s građanima u kavani Marijana. Milanoviću i društvu prišao je sredovječni muškarac koji je predsjednika SDP-a nazvao ”šakom jada” i ”starim udbašem”, a na repliku da to nije primjeren način komunikacije doviknuo kako je on ”stari Matuljac” i branitelj te da može govoriti što hoće.

Foto Luigi Opatija, SDP Matulij, Posjet Milanovi? Lipa Matulji,

U verbalnu prepirku upleli su se i mještani, koji su stali ne u obranu Milanovića, već u obranu pristojnosti, objasnivši ”agresoru” kako takav oblik govora nije na tom mjestu dobrodošao. Zaštitari su spriječili muškarca da se približi političarima, a na kraju su ga priveli i policajci u civilu.

Ranije toga dana, čelnik Narodne koalicije pogledao lani otvoreni Memorijalni muzej Lipa pamti i susreo se s predstavnicima matuljskih i županijskih antifašista, dok je kasnije u centru Matulja u društvu načelnika Marija Ćikovića te zamjenice Eni Šebalj, inače kandidatkinje na parlamentarnim izborima, razgledao školsku dvoranu, Amfiteatar i igralište u Jankovićevu dolcu te toplu vezu između dvorane i škole.

Na kavi s građanima u Marijani pridružili su im se i drugi kandidati iz 8. izborne jedinice, poput Željka Jovanovića, Peđe Grbina, Silvana Hrelje, kao i istaknuti matuljski i županijski SDP-ovci.

Foto Luigi Opatija, SDP Matulij, Posjet Milanovi? Lipa Matulji,

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!