Zubijada, dječja reduta i maškarani tanac uz Lungomare band @ Lovran

zubijada_lovran_2014

Popodnevni sati rezervirani su za najmlađe maškare, a druženje je zakazano za 16 sati u restoranu Kvarner. Na istom mjestu, samo u večernjim satima, održati će se maskirani ples za odrasle u organizaciji Pusnog društva Toronjera.

Lovran – Ovog vikenda u Lovranu na rasporedu je nekoliko maškaranih događanja. Sve počinje u subotu, 15. veljače, od 11 sati nadalje na lovranskom mulu gdje će se održati ribolov pod maskama, tj. 13. po redu Zubijada.

lungomare_band_2014

– Po užance najdemo se na 11 ur kod Stubice, nakon čega s muzikom partimo do place na pijaču i tek onda zauzimamo mul te počinjemo s natjecanjem koje traje dva sata. Kotizacije nema, dobro druženje, fažol te nagrade za najbolje maškarane ribolovce odnosno natjecatelje su zagarantirane, poručili su organizatori.

Popodnevni sati rezervirani su za najmlađe maškare, a druženje je zakazano za 16 sati u restoranu Kvarner. Na dječjoj reduti nastupiti će Lungomare band te mališani iz Društva ‘Naša djeca’ i udruge RI-star iz Rijeke. Na istom mjestu, samo u večernjim satima, održati će se maskirani ples za odrasle u organizaciji Pusnog društva Toronjera. Glazbeni dio povjeren je Lungomare bandu, a tulum započinje u 20.30 sati.

Lungomare band čine glazbenici kvarnerskog kraja – Bernard Velčić (bas gitara/vokal), Stojan Gržina (gitara/vokal), Dalibor Buretić (klavijature/harmonika/vokal) i Uroš Šuljić (bubnjevi/udaraljke). Bogato glazbeno iskustvo stekli su kao bivši članovi grupa Šajeta, Atlantis, Lady Luna, Maestral, Marinero, što znači da je zabava zagarantirana. Osim ove subote, s ekipom iz Lungomare benda moći ćete se družiti 22. veljače i 1. ožujka.

Kompletan program ovogodišnjeg karevala u Lovranu pogledajte na ovom linku

Lungomare band

Lungomare band

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!