Županijske nagrade opatijskim rukometašicama

Liburnija.net: Jedna zajednička - ekipe 2002. i 2003. godište @ Opatija

Liburnija.net: Jedna zajednička – ekipe 2002. i 2003. godište @ Opatija

Utakmice Županijske lige odigravale su se od jeseni, a ovog su vikenda odigrane i završne utakmice. Detalje provjerite u nastavku teksta.

Rijeka / Opatija – U Centru Zamet 8. lipnja održana je dodjela odličja najuspješnijim rukometnim ekipama Županijske lige 2012./2013. godine. Igračice Rukometnog kluba “Liburnija – Opatija” nagrađene su u kategorijama djevojčica rođenih 2002. te 2003. godine.

Utakmice Županijske lige odigravale su se od jeseni, a ovog su vikenda odigrane i završne utakmice. u prvom dijelu lige za djevojčice rođene 2002. godine igrao se mini rukomet, a Opatijske su osvojile treće mjesto u konkurenciji deset ekipa, iza RK “Zameta” i RK “Vinodola”, dok se u drugom dijelu prvenstva igrao veliki rukomet, gdje se RK “Liburnija – Opatija” plasirala na drugo mjesto, iza RK “Zamet” u konkurenciji šest ekipa iz Primorsko-goranske županije.

Za ekipu RK “Liburnija – Opatija” 2002. godišta nastupale su Ema Guščić, Romina Lazarin, Marija Jukičić, Luana Zdrinšćak, Eva Gärtner, Antea Karadakić, Vanessa Jurišić, Laura Negrić, Tara Tomić, Ines Milinović i Andrea Ćuković pod vodstvom trenera Marina Pleše i Višnje Hrmić.

Ekipa 2002. godište...

Ekipa 2002. godište…

Nakon što su djevojčice 2002. godišta prešle s malog na veliki rukomet, mali rukomet su u drugom dijelu prvenstva zaigrale i djevojčice rođene 2003. godine. Utakmice se nisu bodovale i nisu se radile tablice, tako da nema ni službenog poretka, ali treba istaknuti da je ekipa RK “Liburnija – Opatija” prvenstvo odigrala neporažena u konkurenciji od ukupno devet ekipa.

Za ekipu RK “Liburnija – Opatija” 2003. godišta nastupale su Tara Tomić, Ines Milinović, Vanessa Jurišić, Sara Sopta, Luana Zdrinšćak, Lana Zdrinšćak, Paola Nikolac, Karla Kuhar, Gea Ivančić, Mia Ivančić, Lara Viskić, Marinela Negrić, Nika Perić, Giulia Marok-Zanet i Ivona Milošević pod vodstvom trenera Marina Pleše i Višnje Hrmić.

Kristina Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!