Županijsko prvenstvo u badmintonu “Rukavac open 2015” okupio 35 natjecatelja @ Rukavac

damar_rukavac_otvoreno_prvenstvo_2015_jesen (1)

Turnir je okupio 35 igrača iz Slovenije i regije koji su se natjecali u četiri kategorije – pojedinačno dame i gospoda te u kategoriji muških i ženskih parova.

damar_rukavac_otvoreno_prvenstvo_2015_jesen (3)

Rukavac – Prošle subote na badminton terenima sportskog centra “Damar” održano je županijsko prvenstvo u badmintonu “Rukavac open 2015”. Turnir je okupio 35 igrača iz Slovenije i regije koji su se natjecali u četiri kategorije – pojedinačno dame i gospoda te u kategoriji muških i ženskih parova.

Marko Šepić (Rukavac) osvojio je prvo mjesto u kategoriji ‘muški pojedinačno’, drugo mjesto pripalo je Vedranu Dorčiću (Opatija), a treće Andreju Matacinu (Opatija). U kategoriji ‘žene pojedinačno’ prvo mjesto osvojila je Marija Šimić Hlača, drugo mjesto Svjetlana Katić, a treće Đeni Bartolović, sve članice BK Rukavac. Par Debelić / Nedeljković bio je najuspješniji u muškoj konkurenciji, drugo mjesto osvojio je par Zakotnik / Brozić, a treće Kuljanić / Pribanić. U konkurenciji ženskih parova prvo mjesto pripalo je paru Šimić Hlača / Glavan Russo, drugo mjesto osvojio je par Katić / Tomšić, a treće Franović / Bartolović.

Poslije odigranih finala uslijedilo je druženje uz zasluženi roštilj.

damar_rukavac_otvoreno_prvenstvo_2015_jesen (2)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!