Zvijezde MIK-a: Antonio Krištofić i Duško Jeličić Dule @ Matulji

Liburnija.net: Antonio Krištofić i Duško Jeličić Dule

Ovo leto je z poznatun glazbenun zvjezdun čakavske glazbene sceni Duškoton Jeličićen Duleton osvojil drugo mesto va ukupnnen poretke na festivale Melodije Istre i Kvarnera s pjesmun ”Čovek otrok je zavavek“.

Matulji – Mladi glazbeni talent Antonio Krištofić i živuća legenda našeg kraja Duško Jeličić Dule održati će zajednički koncert ispred Općine Matulji, sutra, 21. srpnja s početkom u 21 sat.

– Antonio već nekoliko godina osvaja publiku i brojne nagrade na festivalima, a 2008. leta na festivale “Kvarnerić” osvojil je 1. nagradu publike i nagradu stručnoga žirija. 2009.leta na Kvarneriće osvojil je 1. nagradu publiki , nagradu za najboju interpretaciju i nagradu stručnog žirija. 2010.leta sudjeloval je na festivale “Kukuriček”; festivale ”Knin-fest“ kade je osvojil nagradu za najboji scenski nastup i nagradu stručnega žirija ,na festivale va Kastve 1. nagradu stručnog žirija. Ovo leto je z poznatun glazbenun zvjezdun čakavske glazbene sceni Duškoton Jeličićen Duleton osvojil drugo mesto va ukupnnen poretke na festivale Melodije Istre i Kvarnera s pjesmun ”Čovek otrok je zavavek“ (M.Staraj-A.Šaina/M.Staraj-M.Staraj). Večer rezervirana za matujsko-opatijsku glazbenu kombinaciju nosi niz kompozicij ke vavek i ponovo oduševljavaju domaću publiku, kazala je Eni Šebalj.

MIK 2012 – Duško Jeličić & Antonio Krištofić – ČOVEK OTROK JE ZAVAVEK (HRT snimka)

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!