3. Memorijalnim malonogometnim turnirom ”Goran Brajković“ počinje obilježavanje ovogodišnje Petrove @ Rukavac

Petrova Rukavac

Sportski program počinje danas, na školskom igralištu u Rukavcu s 3. Memorijalnim malonogometnim turnirom ”Goran Brajković“, a organizatori su pripremili veselo i zabavno praćenje utakmica za same igrače, ali i za gledatelje.

Rukavac – Tradicionalna fešta Petrova Rukavac ove godine održat će se 30. lipnja i 1. srpnja uz bogat kulturno – zabavni i sportski program u organizaciji Vijeća mjesnog odbora Rukavac, ugostiteljskog obrta Oliv, Društva mladih Rukavac i Sportskog centra Damar, dok je glavni pokrovitelj fešte Općina Matulji.

Program započinje na samu Petrovu, 29. lipnja svetom misom u crkvi Sv. Luke. Zabavni dio održat će se 30. lipnja na Kinkeloven tarace uz D’Beni Band. Zvijezda večeri je Nikolina Cvek iz emisije Ljubav je na selu koja će u pola noći održati koncert. Nedjelja 1. srpnja popraćena je kulturnim programom. Program započinje u 19 sati otvaranjem izložbe ”Magični krug“, Kristine Kinkele Valčić. U 20 sati održat će se koncert Mješovitog pjevačkog zbora ”Štorija“ nakon čega zabava započinje koncertom grupe ”Jože Veš Mašinov in prijatelji“. U 22 sata na rasporedu je predstava „Ručni rad“ – crna komedija koju izvodi KUD Primorka s Krasice. Nakon predstave bend nastavlja sa svirkom, a cijela fešta bit će obogaćena ugostiteljskom ponudom i domaćom muzikom. Sportski program počinje danas, na školskom igralištu u Rukavcu s 3. Memorijalnim malonogometnim turnirom ”Goran Brajković“, a organizatori su pripremili veselo i zabavno praćenje utakmica za same igrače, ali i za gledatelje. U četvrtak 28. lipnja na rasporedu je 8. Paintball turnir, a u subotu 30. lipnja 9. Badminton turnir “Rukavac Doubles“, u organizaciji ”Sportskog centra Damar“. Ljubitelji kartaških igara uživat će 1. i 2. srpnja na 9. tradicionalnom turniru briškuli i trešeti, najavili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!