Adriatic AWS Innovation Days 2018: Amazon Web Services konferencija održat će se u Opatiji

Više detalja o konferenciji te prijavu za besplatnu registraciju možete pronaći na službenoj stranici konferencije Adriatic AWS Innovation Days.

Opatija – Adriatic AWS Innovation Days 2018 – Amazon Web Services konferencija u Hrvatskoj održat će se, 18. i 19. listopada u centru Gervais.

Organizatori konferencije, riječka IT tvrtka iOLAP te Amazon Web Services (AWS), osigurali su svim zainteresiranim besplatnu kotizaciju do popunjenja slobodnih kapaciteta. Tijekom dva dana predavanja, panel diskusija, okruglih stolova i radionica, sudionici će se upoznati s tehnološkim napredcima i novostima na području AWS-a, prednostima i uštedama korištenja cloud tehnologija te primjerima najboljih praksi koje su uspjele eliminirati rizike i ponuditi inovativna rješenja poslovnih problema.

Konferencija je namijenjena općoj, poslovnoj i informatičkoj javnosti, od menadžera i voditelja tvrtki koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju, do računalnih programera i IT stručnjaka koji žele proširiti postojeća znanja i ekspertizu te studenata koji žele naučiti više o cloud tehnologijama budućnosti, ali i svim AWS partnerima i tvrtkama koje koriste ili žele koristiti AWS tehnologije.

Potaknuti velikim interesom i uspjehom prošlogodišnje prve hrvatske AWS konferencije – AWS Adria 2017, čiji su iOLAP i AWS ujedno i bili suorganizatori, ovogodišnja konferencija će se manifestirati u većem, boljem i fokusiranijem izdanju te omogućiti sudionicima konferencije opredjeljenje ovisno o vlastitim afinitetima na tzv. “Developer & IT Professional Track”, koji će se baviti tehnološkim aspektima AWS tehnologija ili “Executive Track”, usredotočen na kreiranje vrijednost za poslovanje pomoću AWS tehnologija.

Konferencija će okupiti domaće i internacionalne predavače koji će s publikom podijeliti iskustva korištenja AWS tehnologija u svojim poduzećima, među kojima bismo izdvojili direktoricu lanca restorana Dickey’s Barbecue Restaurants, Inc., Laura Rea Dickey, koja će ispričati kako je AWS omogućio njihovu digitalnu transformaciju i Karen Kaushansky, koja će govoriti o budućnosti glasovnog sučelja odnosno interakciji s informacijskih sustavima pomoću glasa.

Više detalja o konferenciji koju organiziraju iOLAP i Amazon Web Services te prijavu za besplatnu registraciju možete pronaći na službenoj stranici konferencije Adriatic AWS Innovation Days.

iOLAP je vodeći pružatelj end-to-end IT usluga iz područja analitike (Data Management, BI, BDA, Advanced Analytics, AI, itd.), cloud computinga (AWS, MS Azure, IBM Cloud), IoT-a, razvoja aplikacija (Desktop, Web & Mobile) te administracije sustava. iOLAP je globalno integrirana tvrtka s uredima u Dallasu, Texasu i Rijeci, koja već 17 godina donosi uspjeh klijentima iz različitih industrijskih vertikala iz cijelog svijeta.

Tvrtka Amazon je 2006. godine osnovala Amazon Web Services (AWS) te među prvima krenula s računalstvom u oblaku (cloud computing), koje danas predstavlja jedan od najbrže rastućih trendova u području informacijske tehnologije obzirom da omogućava tvrtkama fleksibilnije poslovanje i operativne troškove. AWS je svojim klijentima postao zamjena za vlastite podatkovne centre te se time profiliralo u tržišnog lidera na području cloud computinga.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!