Akcija Godišnjaci: Malo rabljeni Opelovi modeli po odličnim cijenama u PSC Primorje @ Rijeka

Akcija Godišnjaci riječke autokuće uključuje malo rabljene automobile renomiranog njemačkog proizvođača, s 2017. kao godinom proizvodnje, dakle stare svega nekoliko mjeseci i s malom kilometražom, ali i niz drugih pogodnosti.

Rijeka – Dilema isplati li se više kupiti rabljeno ili novo vozilo dobila je konačan odgovor u autokući PSC Primorje na Martinkovcu, gdje se gotovo pa nova Opelova vozila mogu kupiti po odličnim cijenama.

Akcija Godišnjaci riječke autokuće uključuje malo rabljene automobile renomiranog njemačkog proizvođača s 2017. kao godinom proizvodnje, dakle stare svega nekoliko mjeseci i s malom kilometražom, ali i niz drugih pogodnosti.

Posebna ponuda vrijedi za vozila Astra karavan, Corsa i Meriva koja se do isteka zaliha nude po principu „ključ u ruke“. Kupci će gratis dobiti police obveznog autoosiguranja kao i kasko-osiguranja za vozila, besplatnu registraciju vozila te Big Deal ponudu u servisu PSC Primorja u trajanju pet godina, za kojih je kod servisa rad besplatan, a kupac plaća samo trošak dijelova.

Više informacija o ponudi možete doznati na službenim stranicama PSC Primorja ili u prodajno-servisnom centru na Martinkovcu!

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!