Besplatno predavanje – što je to NLP @ Učilište Lovran

Besplatno predavanje ”Uvod u NLP” održat će se u subotu, 22. rujna, s početkom u 19:30 sati u Spa Wellness Akademiji – Učilište Lovran, a voditeljica je Gordana Kastrapeli, certificirani trener NLP-a.

Lovran – Što je NLP? NLP (neurolingvističko programiranje) je metodologija koja ujedinjuje uvjerenja i vještine koje vam omogućuju da budete uspješniji u poslovnom svijetu, roditeljstvu, odgoju i obrazovanju, odnosima, sportu te drugim društvenim i osobnim područjima, i danas je nezaobilazni alat u području osobnog razvoja.

– S NLP-om ćete svoje ciljeve ostvariti brže i lakše, jer ćete već tijekom školovanja: steći napredna komunikacijska znanja i vještine, balansirati emocije, usvojiti nove pozitivne ili mjenjati stare rizične navike i obrasce mišljenja, ponašanja i promjeniti reakcije na stres, poboljšati psihičko, fizičko i socijalno zdravlje, kažu organizatori predavanja koje će se održati ove subote, 22. rujna u 19:30 sati u Spa Wellnes Akademiji – Učilištu Lovran, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila info@wellness.hr.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!