Blagdanske humanitarne akcije

Šibajmo zajedno - Humanitarna akcija Leo Cluba Opatija

Šibajmo zajedno - Humanitarna akcija Leo Cluba Opatija

Opatija – Blagdansko je doba vrijeme u kojem ljudskom psihom dominiraju dvije stvari – potrošačka groznica i želja za širenjem blagdanskog ozračja, putem sitnih poklona i dobrih djela. Humanitarne akcije idealan su način za zadovoljenje obje ove ljudske potrebe, pa donosimo dvije akcije koje će se tijekom blagdana odvijati na opatijskom području.
Na tržnici je od četvrtka krenula osma tradiconalna humanitarna akcija LEO kluba Opatija povodom dana Sv. Nikole, nazvana “Šibajmo zajedno”. Radi se o prodaji ukrašenih šiba kako bi za jutro 6. prosinca za Sv. Nikolu razveselili naše najbliže.
– Naš štand će se nalaziti na tržnici u Opatiji, točno preko puta Konzuma, i tamo ćete moći kupiti naše šibe koje su članovi LEO kluba Opatija vlastoručno izradili. Kako je ovo humanitarna akcija, sav prikupljen novac donirat ćemo jednoj djevojci vrlo slabog imovinskog statusa, rekao je Goran Baretić iz LEO kluba.
U subotu, 12. prosinca u Grand hotelu ‘’4 opatijska cvijeta’’, s početkom u 20 sati održat će se humanitarna modna revija ‘’Novi život se rađa’’, s ciljem prikupljanja pomoći za Vivien Kasalović.
– Dođite i budite dio ove humanitarne akcije, revije za dragu prijateljicu i Riječku dizajnericu “LILI” i njezinu kćer. Vivien je mlada djevojka koja ima samo devetnaest godina, a nedavno joj je dijagnosticiran rak. Trenutno se ona i njena majka nalaze u teškoj materijalnoj situaciji nastaloj zbog troškova liječenja koji su izrazito veliki.
Gospođa Ljiljana Kasalović je morala prestati raditi kako bi se brinula za svoju kćer, a uz to je još samohrana majka. Pomozite našoj Vivien na teškom putu do ozdravljenja. Možete pomoći i putem poziva na humanitarni telefon 060 610 617, kazali su organizatori, dizajneri Rijeke i okolice. Pomoći se može i pojedinačnim donacijama na žiro račun: 2402006-1031262160.
Martin Kralj

error: Content is protected !!